söndag 24 maj 2015

Jag gratulerar,packar ner och blickar framåt!!!

Till först så Gratulerar jag Sverige och Måns till segern i ESC....och är själv helt nöjd fast min favorit låt inte vann (Estland) den som jag gillade som två blev tvåa (Ryssland).Måns är ju en duktig artist med en så otrolig karisma på scen ....så det var ju ingen överraskning att han smälte publikens hjärta.
Det är alltid lika trist när eurovisionsveckan är förbi och man skall packa ner alla eurovisonsprylar eller om man råkar vara och se esc live och säga ett hej då till alla sina vänner.....men en sak med oss eurovisions fans ..vi är som en stor  familj och kontakten med vännerna hålls under hela året och innan nästa års eurovison 2016  så har vi några eurovisions kryssningar,eurovisionslilla julsfest,sen på våren ordnas det i olika städer bland oss fans genomgång av esc låtarna (förhandstitt) och så får vi ge egna poäng.Brukar inte vara med (hinna) på alla evenemang men  somni ser för oss som älskar eurovision så tar programmet aldrig slut.....nu  börjar vi alla redan blicka framåt mot ESC i Sverige 2016 och vet att då träffas vi hela " familjen " igen!
En fördel med att eurovisionen ordnas i Sverige i nästa år är att det blir billig resa....åker över med Viking Line....och sen slår man två flugor i en smäll ...hälsar på släkt och vänner och på samma gång få nattkvarter.
Helst skulle jag villa att världstaden blir Stockholm...men Malmö och Göteborg passar också...släkt och vänner finns där också!
Vet i  stort sett hur min eurovisions dress kommer att se ut i nästa år...skall lite finslipas och lite planeras ännu ....brukar själv planera och sy mina esc kläder som jag har på mig  då det är eurovison.Vet att det i nästa år också kommer bli paljetter, älskar det blåa paljett tyget...mera avslöjar jag inte utan ni får vänta till nästa år!
Tack ni som har velat följa med mina esc inlägg...nu blir det en liten paus med esc på bloggen men i min vardag är det eurovison varje dag i stort sett....spelar låtar från alla dessa 60år,följer med vad som händer,gillar att tanka in historia om esc från alla olika år ja för en esc veteran så blir som sagt tiden inte lång.
 
Dags att packa ner allt för denna gång....

 
 
Grattis Sverige för ESC segern.

 


1 kommentar:

  1. På tal om ESC-historia så publicerade jag nyligen ett inlägg där jag funderar lite kring ESC's utveckling musik- och teknik-mässigt, länkar till bl.a. en video som visar snuttar från alla topp-3-bidrag under ESC's historia och nämner en del gamla klassiker :) Och du verkar ju vara intresserad och insatt, så tyck gärna till du med eller lägg till något intressant/roligt fakta! :) --> http://marvelicious.blogg.se/2015/may/gamla-avdammade-esc-klassiker-2.html#comment

    SvaraRadera