måndag 18 maj 2015

Vårstädning och sängbyte !!

Äntligen fick vi J´s säng såld ...härligt.Hade den till försäljning lite här och där men nappade på Tori.fi.Oj vad det skall bli roligt och piffa upp hans rum.
Han skall få en sk uppräschning i sitt rum så här passligt till sommarlovet...han har väntat så otroligt på att få en ny säng,det blir en utbäddbar säng med förvaringslådor från Ikea i vitt (lätt att kombinera med oliká färgteman i rummet)....namnet på sängen är  Brimnäs...och råkar vara tillspecialpris sista dagen nu på måndag.Vi hade tur..så nu köper vi också M´s säng på samma gång...så sparar man igen nån hundring.
Nu har han haft ganska rött dominerat i sitt rum då brandbilssängen var röd så har hyllan och skrivbordet också varit röda och passat super bra fast det är ett pojkrum.
Kan bra rekomendera rött i ett pojkrum...medtyp lite tillägg av svart och vitt..jätte snyggt.
Nu kanske det skulle vara fint med vitt och lime  och lite oranga dynor....men måste se hur vi gör om vi ännu behåller den röda hyllan och skrivbordet  så kan det bli lite brokigt med lime och orange till det.
Men jag vill absolut inte ha den typiska pojkfärgkombinationen ...blått/vitt...no thanks...men blått/vitt/rött kan passa...rödfärg piggar upp.
Nu väntar ju M också på att vi skall få hennes säng såld så hon också får lite nytt i sitt  rum...så om någon är intresserad så finns en kombinerad säng + skrivbord+ skåp till salu i Åbo..bara att höra av sig.
Klockan är natt men är varken trött eller vill sova...vill googla och planera mina kidz rum....älskar att inreda och ha hemmet fint,mysigt,städigt osv...Men borde sova NU  för i morron kommer ögonen  att vara vinda och sneda då klockan ringer och jag skall väcka kidzen till skolan...önska mig lycka till att jag vaknar!!
Så här kommer  jag se ut då jag vaknar !!!!
Brimnäs säng!
 
Lite den stilen och färger kan jag tänka  mig..sängen lika som vi skall köpa.
 
Gillar lime/vitt och passar bra i pojkrum
 
Helt ok...men inte  min stil.
 
Äntligen fick vi  brandbilsängen såld...oj var den har varit omtyckt..men nu skall vi byta stil i rummet han börjar ju bli stora killen .
 
Oj en sådan tapet skulle vara härlig i pojkens rum.
 
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar