onsdag 13 maj 2015

Detta kort får en speciell plats i mitt hjärta !!

Först vill jag ge ett stort tack till ALLA mina arbetskompisar som förra arbetspasset uppvaktade mig med en så härlig bröllopspresant som verkligen jag och min man kommer att njuta av.Vi fick ett presantkort till Nådendalsbad... vi skall fixa barnvakt och åka dit nåttag på tumis och bara ha sk "laatuaika".
Sen är en av mina arbetskompisar så super duktig på att teckna och nu skall jag visa hur SUPER fint kort hon har designat åt oss.
Som sagt jag har fått massor med kort i mitt liv (har massor sparade) och sen alla härliga kort som man fått av kidzen till morsdag så har ju sin plats i mitt hjärta....men måste erkänna detta bröllopskort kommer att få en speciell plats i mitt hjärta ...sitter ännu och är tårögd och rörd över  detta fina kort....är så lycklig över detta kort att  jag vill dela detta på bloggen.
Som ni ser  så skall det föreställa mig på vår bröllopsdag i Las Vegas...och kolla noga hur fint hon har fått alla detaljer med som tex smyckena som är limmade med små pärlor,blommorna i håret,min blombukett av små tygblommor  + Las vegas skylten ,jenkki flaggan ...alltså jag är helt ordlös...detta kort är bara så min stil...detta kort är bara så  JAG!!!Tack ännu en gång till alla arbetskompisar  och en stor kram och tack till M.H som designat kortet....kortet kommer att ramas in och skall absolut hängas upp på väggen.            **Tack**Kiitos**Tack**Kiitos**Tack**Kiitos**



Hit skall vi och njuta.
En vacker dikt på kortets baksida.
I love this card sooooo much...super fint jobb hon gjort!
Härifrån har hon fått iden till kortet (tror jag )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar