söndag 17 maj 2015

Ett bra tips till dom som har balkong.

Har redan för ett tag sedan vårstädat balkongen.Brukar försöka hitta lite olika färgteman för årstiderna och nu har jag sjärnor,vitt och  blått med stänk av Usa som tema....och så älskar jag ljus så massor med lyktor på balkongen vill jag ha.Härligt att i skymningen sitta och njuta av lyktornas sken.Då vi bor på nedersta våningen så har vi persienner på balkongen som man kan dra ner.
Det som jag kan rekomendera om man vill att balkongen skall se större ut är att på ena väggen köpa en stor spegel.Vi råkade ha en mindre spegel som vi inte visste vart vi skulle lägga den så vi la den ut på balkongen då ännu innan vi hade lägenheten färdig renoverad...ni vet balkongen blev typ som ett förråd för alla grejer.
När vi sen fick balkongen fixad så märkte jag hur lyckat det var med med en spegel på ena väggen,vi har ännu inte hittat den rätta storleken på spegeln så därför får den lilla vara kvar ännu där i knuten.
Vet att dom har rätt stora speglar till ett bra pris på Ikea....sen om man vill kan man ju special beställa om man vill ha ena sidan helt med spegel..skulle säkert bli fint....och som sagt balkongen blir att se mycket större ut.
Säkert fint att placera lite blommor brevid spegeln...själv är jag dålig på att vattna och sköta blommor så jag nöjer mig med tygblommor.Finns jätte fina tygblommor nuförtiden...köpte i fjol från Ikea till stugan som ser ut som svajande grässtrån...jätte fint och håller sig fina hela tiden och behöver aldrig vattnas.
Nu alla som är ägare till balkong och ännu inte har den färdig fixad inför sommare så nu ut och fixa....massor med tygblommor,härliga sommarfärger på dynor,en mysig matta och en spegel ....sen bara slänga upp fötterna och njuta av er mysiga balkong.
Har vänt krukor  upp och ner ..passligt att ställa lyktor på dom.
 
Lite Usa tema skall det ju vara och en byrå som passar perfekt mot ena väggen..bra att förvara ljus m.m
 
Så vill  ju "Pink Panttern " med på en bild ;)
 
Där ser ni hur liten spegel vi nu har...men vi skall köpa en större.
 
 
 
Mina tygblommor...prästkrage och blåklint!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar