söndag 17 maj 2015

Jenkki conversen på grönbete !!

Söndagen är en så härlig dag....man känner  på sig att det är en dag som är till för att på riktigt få slöa.Vad jag saknar på söndagarna är att butikerna kunde vara stängda....en dag i veckan kunde vara sådan då folk  stannar upp och inte springer runt i ekkorhjulet på högvarv!!!
Själv har jag två lediga söndagar  i månaden i och med att jag jobbar varannan vecka....men lovar att jag njuter till fullt då jag har ledig vecka och i synnerhet då det står  söndag i kalendern.Kidzen skall inte till skolan ,behöver inte ha klockan och ringa och om M  har arbetsdag så klarar han nog och fara till jobet utan min hjälp...jag svänger på mig och fortsätter snarka!!!
När vi sakta men säkert steg upp idag förde vi M på kalas och jag och J åkte till Halisforsen och såg på det forsande vattnet och M var på jobb.
Dammade av mina Converse och dom slapp ut och njuta av det gröna gräset...jösses vad grönt och fint det är....allt vaknar till liv.
Men som jag ofta säger ..tyvärr går det för snabbt...tänk nästa gång jag kommer hem är  det skolavslutningar omkring i landet och man kan på allvar börja tala om sommaren/sommarlov,våren var förbi i ett huj....hur går det med sommaren..jo lika hastigt förbi.Vad händer sen gott folk ...jo hösten kommer och många tar emot den med öppna armar utom jag!!
Men nu njuter vi av det gröna och kolla så fint allt är i naturen!!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar