lördag 30 maj 2015

Den blomstertid nu kommer.....

den sången har ljudit i många skolor idag.Själv fick ingen av oss följa med och sjunga för det har blivit så stora klasser att det är bara sexans föräldrar som får vara med i stora salen där vårfesten hålls efter det går alla mindre klasser till egna klassrum efter betyget och sen är det SOMMARLOV!!!!
Det var många glada barn på skolgården idag...men säker också många glada föräldrar....skönt med en sk liten paus i vardagen....inget stress för barnen att rusa till skolan på morgonen,inga läxor,inte en massa komihåg lappar (tur att all info för det mesta sköts på Wilma nuförtiden).
Visst är det för många också lite lite snurrande frågetecken i luften då sommaren närmar sig.... "var skall barnet vara då föräldrarna måste jobba"???!!??
Vi har fått det ihop pusslat att dom är på klubben de veckor jag är på jobb..när jag är på ledig vecka är dom med mig,M har ingen semester den här sommaren annars skulle han ha tagit ledigt då jag är på jobb....men men det är inte så många somrar mera så klarar dom sig rätt bra själv.
Efter avslutningen blev det Mc Donalds  och sen hemma firade vi med Cocis och fastlagsbulle och färska jordgubbar.....nam nami nam nam !!!
Efter det for vi på en lite utfärd som avslutning på dagen...mera om den färden i nästa inlägg.


Nu är det inga tidtabeller förrän i måndag kväll då jag skall på jobb...nu är det
SOMMARLOV!!
Sirkkala skola...gården är tom...nu är det sommarlov!!!



Nu är blomförsäljningen på top...jösses dom sålde rosor i Prisma!


Nu skall det bli fastlagsbullar!!


Dukar upp lite mysigt på balkongen!







Smakade super gott :)
            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar